Koncert

Aulum kirke, onsdag d. 17. januar 2018 kl. 19.00 - ca. 21.00

Jens Stage kommer og fortæller om Johannes Jørgensen, salmedigteren, som »ingen« danskere kender, selv om han er den danske forfatter, hvis værker er oversat til flest sprog,-næst efter H. C. Andersen.

Jens Stage holder meget af Johannes Jørgensen, og har udvalgt 10 digte, som han har skrevet musik til. Musikken understøtter de stemninger og følelser, som den enestående lyrik afspejler, og fremføres med guitar og sang.

Spaghetti Gudstjenester

Morgensang

Måltidsfællesskab

Minikonfirmander

I uge 6 byder vi velkommen til et nyt hold minikonfirmander fra Aulum Kristne Friskoles 3. klasse, som inviteres indenfor hos Aulum Kirke.

Fastelavnsgudstjenester

Søndag d. 11. februar

Hodsager Kirke kl. 10.15:

familiegudstjeneste v/sognepræst Christian Lavdal Jerup. Efterfølgende tøndeslagning og fastelavnsboller i Multihallen v/ Borgerforeningen.

Aulum Kirke kl.14.00:

familiegudstjeneste v/sognepræst Christian Lavdal Jerup. Efterfølgende tøndeslagning og fastelavnsboller i Kirkehuset.

Alle børn er velkomne til at komme udklædte til gudstjeneste.

Rytmisk Gudstjeneste

Den 11. marts er der rytmisk gudstjeneste i Aulum Kirke.

Gudstjenesten indeholder flere elementer fra den traditionelle højmesse, men er friere i sin form. Den er bl.a. præget af rytmiske sange (lovsange), som spilles og ledes af dygtige sangere og musikere.

Gudstjenesten er primært båret af frivillige fra menigheden, der har et ønske om at berige gudstjeneste livet i Aulum. Og det er vores håb, at evangeliet og fællesskabet må kunne opleves på en ny og anderledes måde.

Påskens gudstjenester