Opstart af nye konfirmander 2017-2018:

Så har vi sagt farvel til en stor flok skønne og mega seje konfirmander og er klar til at byde en ny flok konfirmander velkommen efter sommerferien!

Undervisning af konfirmander begynder i uge 36. Det gælder både konfirmander fra Aulum-Hodsager skole og Aulum Kristne Friskole. Konfirmander, der ønsker konfirmation i Hodsager kirke, følger undervisningen sammen med deres klasse. Undervisningen vil ligge tirsdag (7A Aulum-Hodsager skole), onsdag (7. kl. AKF) og torsdag (7B Aulum-Hodsager Skole) kl. 8.15-9.45. Undervisningen varetages af sognets to præster i fællesskab.

Der vil være konfirmation St. Bededag 27. april 2018 af konfirmander fra Aulum-Hodsager Skole i Aulum kirke kl. 9.00 (7A) og kl.11.00 (7B) v. sognepræst Maj Brit Hvid Christensen og konfirmation i Hodsager kirke kl.10.00 v. sognepræst Christian Lavdal Jerup.

Søndag d. 29. april 2018 kl.10.00 vil der være konfirmation i Aulum kirke af konfirmander fra Aulum Kristne Friskole v/sognepræst Christian Lavdal Jerup.

Søndag d. 3. september 2017 er der gudstjeneste i Aulum kirke kl.10.15, hvor konfirmander og forældre er velkomne og vi vil markere opstart af nye konfirmander. Efter gudstjenesten vil der være et kort informationsmøde vedr. konfirmandundervisningen.

Der bliver sendt brev til alle kommende 7. kl. elever i løbet af uge 26 og 27 2017, hvori ligger en tilmeldingsblanket, som afleveres til kirkekontoret senest den 1. august 2017. Såfremt I ikke modtager dette brev, bedes I henvende jer til kirkekontoret, så vi kan sende blanketten til jer. I er også velkomne til at kontakte kirkekontoret på tlf. 5115 3097, hvis der er spørgsmål.